Spremni za
modernizaciju?

Travelport+ je jedina savremena platforma za prodaju izgrađena za turističke agencije. Za razliku od drugih tehnologija, Travelport+ stavlja agenta prodaje na prvo mesto. Jednostavna je za korišćenje, brza i pruža visokokvalitetna iskustva kakva današnji putnici očekuju. Govorimo o većoj personalizaciji, intuitivnijem načinu rada i jednostavnijem upravljanju putovanjima. S više opcija za letove, smeštaj i automobile nego što možete zamisliti.

Izvrsna prodaja pokreće rast

Spremni da krenete uzlazno – prema nebu?
Travelport+ pomaže agencijama da polete, pružajući im moderne alatke za prodaju koje doprinose povećanju prodaje, optimizaciji prihoda i održavanju visokog nivoa zadovoljstva kupaca.

Loading...

Lakše radnje

Moderan način prodaje nije samo „prodaja“, već i pojednostavljeni tokovi rada za sve uključene strane.
Klijenti očekuju da agencija bude neprekidno dostupna, ali to ne mora biti stalna obaveza. Travelport+ daje agentima alate da stvari funkcionišu besprekorno.

Lagano upravljanje putovanjima

Klijent se predomislio? Treba otkazati ili dodati nešto novo? Nema problema. Travelport+ omogućava agentu da pruži uslugu klijentima kada i gde im je potrebna – bilo putem agenta ili putem samoposluživanja. Sve je olakšano automatskim promenama i refundacijama uz jasno objašnjenje opcija i naknada. A Travelport+ takođe ima alate za stvaranje i deljenje personalizovanih itinerera.

Lak tok rada

Na Travelport+ platformi, rad teče. Zahvaljujući pametnijoj automatizaciji, agenti troše manje energije na uobičajene manuelne zadatke i dobijaju više vremena da se usredsrede na svoje klijente. Takođe, naše ažuriranje putovanja u realnom vremenu i alati za produktivniji rad značajno smanjuju broj telefonskih poziva koje agenti moraju da obave. Sve ovo čini vođenje putničke agencije mnogo lakšim.

Dodavanje vrednosti

68% brža
pretraga

Značajno smanjenje
tereta

Bolja
atomatizacija

Svakodnevno štedeći prosečno 1,5 sati na ručnim unošenjima

Prosek od 10%
više margine

Za karte izdate putem Net Fare Manager-a

300+ branded
fare avio kompanija

Manje vremena na veb stranicama avio kompanija

833 ušteđenih
časova godišnje

Kroz veću automatizaciju i samoposluživanje

19 avio kompanija koje
su potpisale ndc ugovor

I ne planiramo da se zaustavimo na tome

Izaberite vašu rutu

Izaberite rutu koja vam najviše odgovara

Smartpoint

Naša desktop rešenja pružaju agentima više opcija, veći prodajni potencijal i više vremena za posvećivanje prodaji i pružanju usluga kupcima. Omogućava agentima da rade onako kako im odgovara, sa većom automatizacijom koja olakšava život.

API paket

Travelport API omogućava pristup sadržaju koji vam je potreban za rast, putem jednostavnog seta standardnih programerskih interfejsa. Laki su za integraciju, testiranje i puštanje u rad, s trenutnim i impresivnim rezultatima.

Prestavljamo

Smartpoint cloud

Smartpoint cloud

Postizanje savremenosti postalo je jednostavnije. Smartpoint Cloud je potpuno novi izlog koji transformiše iskustvo prodaje i pružanja usluga putovanja. To je najlakši i najbrži način za pristup sadržaju na Travelport+ platformi za prodaju putovanja koja je jedina dizajnirana uz agente na umu.

Nedavna unapređenja

Šta kažu naši korisnici

Razgovarajte sa nama

Želite da znate više? Spremni da počnete?
Ostavite nam vaše podatke i odmah ćemo vam odgovoriti.

Budimo u kontaktu

Napišite nam par detalja i naš tim će vas kontaktirati. Potrebno nam je samo osnovno, ali ako želite da nam kažete i horoskopski znak, neće nam smetati.

Biti moderan

Prijavite se za naš newsletter

Primajte mejl sa najnovijim istraživanjima, uvidima i savetima o platformi.