Focalpoint Relay

Focalpoint predstavlja Relay - izuzetan komplet osam pojedinačnih alatki.

 

Focalpoint Relay

Napravljen da pomogne kod složenih operacija ili kod operacija koje zahtevaju dosta vremena, Relay obezbeđuje reprogramirane funkcije za povećanje vaše produktivnosti putem intuitivnog grafičkog interfejsa. Bilo da postoji potreba da se queue-vi obrađuju efikasnije ili da se  kanališe izdavanje dokumenata, Relay je rešenje.

 

Focalpoint Relay alatke:

 

Response Capture omogućava slanje informacija iz Galilea e-mailom, faksom, štampanje ili eventualno čuvanje u fajlu izabrane aplikacije (npr. Word-a)

 

Queue Manager olakšava posao sa Queue-vima, omogućava pronalaženje rezervacije prema sopstvenim kriterijumima i podešavanje automatskog odvajanja rezervacije iz Queue-a.

 

Client File daje mogućnost stvaranja i čuvanja profila putnika direktno u sistemu. Informacije iz ovih profila je moguće jednostavno prebacivati u rezervacije, koje će zahvaljujući njima biti tačne i odmah gotove, što će svakako zadovoljiti Vaše klijente.

 

Booking File to Client File je alat za izradu profila direktno iz postojećih rezervacija.

 

Ticket Exchange Vam olakšava zamenu avionske karte. Potrebne informacije su ispunjene u prozorima without, i nije potrebno znanje ulaza.

 

Print recovery pomaže rešavanju problema sa štampanjem.

 

Rules lako podešavanje pravila za rezervacije

 

E-status omogućava agenciji da nadgleda elektronski izdate avio karte posredstvom "back office" sistema.

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot press kit

Go to top