Galileo Destkop - Viewpoint

Za jednostavan posao sa profesionalnim distributivnim sistemom. Viewpoint je grafička aplikacija za rad s rezervacionim sistemom Galileo, koju karakteriše jednostavna upotreba, a namenjena je pošetnicima. Zahvaljujući Viewpoint-u korisnici mogu da rade na rezervacionom sistemu, a da pri tome ne moraju da znaju posebne ulaze, koji su neophodni pri radu sa Focalpoint-om.

 

Galileo Destkop - Viewpoint

Prilikom rada sa Viewpoint-om je moguće koristiti uporedo i Focalpoint, šime korisnik može da upotrebljava prednosti obe aplikacije. Osim rezervacija avio karata, rent-a-car usluga i hotela, izdavanja dokumenata i obrade queue-eva, Viewpoint raspolaže i čitavim nizom dodatnih funkcija, čije korišćenje vodi ka bržoj, efikasnijoj i boljoj usluzi koja se nudi klijentu.

Osnovne funkcije Viewpoint-a

  • Rezervacija avio karata, rent-a-car usluga, hotela 
  • Izračunavanje tarifa (Fare Quote, Fare Display, Fare Quote Best Buy, Fare Quote Planner) 
  • Obrada Queue-ova 
  • Izdavanje putnih dokumenata (avio karte i itinerera) 
  • Izrada baze podataka putnika (Client Files)

Dodatne funkcije Viewpoint-a

  • Slanje itinerera direktno e-mailom - itinerer se moÏe poslati kao poruka ili kao priloženi dokument na jednom od deset svetskih jezika. 
  • Funkcija Low Fare Shopper omoguçava brzo pronalaÏenje najnižih tarifa, a prema njima slobodna mesta na letovima. 
  • Mogućnost rezervisanja povratnog putovanja u okviru jedne transakcije. 
  • Mape aerodroma, terminala, zemalja ili mesta sa lokacijama hotela, koje se četiri puta godišnje ažuriraju i distribuiraju na CD-u agencijama i to sasvim besplatno. 

 

E-agent automatski pronalazi dodatne usluge upravo prilikom rada na rezervaciji. Radi se o ponudi turistiãkih usluga, gde je moguće rezervisati izlete, obilaske, hotele u pojedinim zemljama ili gradovima, saznati trenutnu vremensku prognozu, obezbediti osiguranje, rezervisati za klijenta mesto u restoranu ili ulaznicu za pozorišnu predstavu, rezervisati voz ili pronaći trenutni položaj aviona. Za zaposlene u turističkim agencijama na raspolaganju je takode i specijalna ponuda studijskih putovanja.

Travelport

Želite da saznate više o kompaniji Travelport? Kompletne informacije o kompaniji možete da pronađete na sledećem linku:

Travelpot press kit

Go to top