Akademija

Travelport
akademija

Traveport + je vodeća svetska platforma za prodaju turističkih usluga. Nudimo vam više stručnih kurseva na Travelport + sistemu, sa željom da postanete „agent koji zna najviše“ i steknete sertifikat priznat svuda u svetu. Kursevi su namenjeni početnicima u avio-industriji, kao i agentima koji koriste druge sisteme, a žele da pređu na našu platformu. Broj mesta na svakom kursu je ograničen, zato je najbolje da prijavu izvršite najmanje nedelju dana pre početka obuke. Potrebno je da polaznik ima osnovno znanje rada na računaru i da se služi engleskim jezikom.

Informacije vezane za Travelport + kurseve kao i detalje o načinu prijavljivanja možete dobiti na sledećim brojevima:

+381 11 3285 546

+381 64 641 9 647

ili putem e-mail: travelport@travelport.rs

Travelport+ Basic Reservations course koji polaznik pohađa na našoj Travelport Smartpoint aplikaciji, pruža mogućnost da na jednostavan način steknete znanje u pravljenju avio-rezervacija i rezervacija drugih turističkih usluga. Obuka traje pet radnih dana i održava se svakog meseca. Poslednjeg dana se polaže test i ukoliko se uspešno savlada dobija se sertifikat koji otvara sva vrata u turističkoj industriji.

Kurs iz tarifa je namenjen polaznicima i agentima koji su već savladali bazni kurs i žele da dopune svoje znanje i postanu eksperti u svom poslu. Obuka traje pet radnih dana i održava se po potrebi. Ukoliko se uspešno savlada obuka, dobija se sertifikat.
Migracioni kurs je namenjen agentima koji već koriste neki sistem, a žele da pređu na našu platformu i budu u korak sa vodećom turističkom tehnologijom. Obuka traje od tri do pet radnih dana u zavisnosti od potrebe agenta. Za uspešno savladano gradivo dobija se serifikat.
Zaintresovani ste za obuku

Plan Travelport + kurseva za 2021. godinu

Naziv kursa: Travelport+ Basic Reservations course

Termini:

  • 22. – 26. februar
  • 12. – 16. april
  • 27. septembar – 01. oktobar
  • 01. – 05. novembar

Naziv kursa: Travelport+ Fares and ticketing course

Cilj: Prikazi tarifa u sistemu, određivanje tarife za dato putovanje, izdavanje putnih dokumenata
Trajanje: 5 dana
Termini: po potrebi

Naziv kursa: Travelport+ Migration course/Reservations and Fares

Cilj: Program za profesionalce koji imaju prethodna znanja i rad na drugim rezervacionim sistemima
Trajanje: 3 dana
Termini: po potrebi