Pozdravite budućnost

Otkrijte novo travelportovo mesto trgovine za prodaju putovanja.

Prodaji putovanja je potrebna transformacija. Očekivanja klijenata su se promenila – a da li je to tehnologija ispratila? Zapravo ne. Kompleksnost je postala svakodnevica, ali uskoro će se i to promeniti!

Travelport+ je tu da unapredi prodaju putovanja i pripremi je za buduće izazove.Pojednostavljuje način na koji se dobavljači, agencije i putnici povezuju – kroz jedinstvenu platformu naredne generacije, jednistveni desktop, jednistveni set APIja i jedinstveni AI distribucioni kanal. Isporučuje više sadržaja, mogućnosti prodaje i najbolje vrednosti. Travelport + pruža bolju i bržu prodaju, podiže nivo samopouzdanja i profit nakon svakog klika.

Pozdravite budućnost

Vreme je da se oprostimo od zbunjenosti, frustracija i sporih promena – pozdravite jednostavnost, agilnost i efikasnost. Pozdravite Travelport+.

Moć jednostavnosti

Tehnologija putovanja je komplikovana, dok prodaja putovanja ne bi trebalo da bude. Travelport+ vodi u svet jednostavnosti, lakoće korišćenja i automatizacije – u cilju brzine i efikasnosti agenata.

Moderna prodaja putovanja

Putnička tehnologija nije išla u korak sa očekivanjima klijenata. Ali Travelport+ je tu da unapredi putovanja, transformiše agencije u moderne pružaoce usluga koji nadmašuju očekivanja klijenata i pružaju mnogo više.

Vrednost užitka

Travelport+ daje priliku da oduševite klijente od samog početka putovanja; jer, zadovoljni klijent je lojalni klijent, a to je ono što poslovanje čini uspešnim.

JEDNOSTAVNIJA PRODAJA PUTOVANJA

U kompleksnom svetu tehnologije u turizmu, jednostavnost predstavlja ultimativnu sofisticiranost. Najnovija verzija Travelport+ odnosi se upravo na jednostavniji način prodaje putovanja – a to je sasvim dovoljno za uzbuđenje!

Sadržaj

Više
povezanosti
više izbora

Travelport+ pojednostavljuje način povezivanja kupaca i prodavaca putovanja i otključava svet izbora. Platforma pojednostavljuje distribuciju za dobavljače putovanja nudeći fleksibilne izvore – bilo da se radi o tradicionalnim kanalima ili novim formatima isporuke poput ATPCO, NDC, HTNG, OTA i direktnog povezivanja. Na ovaj način agencije dobijaju brz pristup najširem spektru ciljanih ponuda koje su spremne za prodaju i lako razumljive, bez obzira na izvor od kojeg potiču.

Prodaja

Unapređena prodaja turističkih proizvoda

Travelport+ čini prodaju lakšom, bržom i profitabilnijom. Omogućava pregršt funkcionalnosti za pozicioniranje i personalizaciju sadržaja dobavljača jasno ističući njihov brend za jednostavnu prodaju kod turističkih agencija.

Agencijama će se svideti novi dizajn interfejsa platforme, sa alatkama potrebnim za brzo pronalaženje, upoređivanje i prodaju odgovarajuće ponude, u pravo vreme i po pravoj ceni. Prilagodljiva podešavanja i manje zahtevni API-ji, vraćaju pametne rezultate pretrage, bilo da je u pitanju direktna, onlajn ili mobilna prodaja.

Vrednost

Manje posla,
više dobiti

Travelport+ izvlači maksimum iz svakog putovanja. Dobavljači turističkih usluga dobijaju više podataka i statističkih parametara korisnih za kontinuirano poboljšanje ponuda i povećanje prihoda. Agencije dobijaju poslovnu analitiku, povećanu podršku i alate za uštedu vremena poput automatizovane zamene avio-karata i mnogo drugih. Rezultati? Najbolja vrednost za agenciju i uvek zadovoljni klijenti.