Objavljeno: 13.01.2023.


Pariz, 12 januar 2023

Air France-KLM i Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta, su danas objavili da je NDC sadržaj dostupan kroz Travelport+, što agentima pruža mogućnost direktnog pristupa.

Angus Clarke- Chief Commercial officer u Air France-KLM, izjavio je: NDC je veoma važan u strategiji distribucije Air France-KLM sadržaja. Lansiranje NDC sadržaja na Travelportovoj platformi označava važnu prekretnicu na našem zajedničkom putu. Pokazuje našu posvećenost i želju da nastavimo da poboljšavamo i pružamo usluge i proizvode višestrukih mogućnosti za naše klijente.

Turističke agencije povezane sa Travelportom imaće punu funkcionalnost NDC sadržaja, mogućnost pravljenja rezervacija, prodaje, privatnih tarifa, punu pokrivenost specifičnosti jednog tržišta. Pored toga, imaće korist od najnovijeg ekskluzivnog sadržaja kao što je kontinuirano određivanje cena i dodatnih usluga, koje će avio-kompanija razvijati tokom vremena.

Damian Hickey, Global Vice President&Global Head of Airline Partners u Travelportu, izjavio je: Oduševljeni smo što vidimo uspeh Air France-KLM na terenu i inicijativu da NDC sadržaj bude dostupan svim našim agentima putem Travelport+ platforme. Preko Travelport+, pomažemo Air France-KLM da proširi pojednostavljeni pristup svom NDC sadržaju i isporuči najbolju ponudu za putovanje našim agentima prodaje. Ova prekretnica osigurava poziciju Air France-KLM kao inovativnog i konkurentnog dobavljača na tržištu, a samim tim i našu poziciju NDC lidera u modernoj eri putovanja.

Air France-KLM NDC sadržaj je dostupan agencijama na svim tržištima koje pokrivaju lokalne kancelarije Travelporta u Beogradu i Zagrebu.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.