Smartpoint

Prodaja putovanja
na najlakši način

Man Drinking Cocktail In Sea

Putnički agenti ne bi trebalo da potroše svoje vreme u neprekidnom kucanju komandi. Travelport Smartpoint daje agentima više opcija, povećava potencijale prodaje i daje više prostora za sticanje poverenja klijenata.

Zašto Smartpoint?

Bezbrojne mogućnosti

Uz Travelport Smartpoint imate pristup proizvodima putovanja i usluga, povećavajući vrednost svakog putovanja dajući vašim klijentima više mogućnosti. Travelport završava ceo posao za vas, povezujući podatke iz više izvora.

Daje više rezultata

Kroz jednostavnu platofrmu možete pretraživati, upoređivati, rezervisati i menjati putovanja. Travelport Smartpoint nudi i razne dodatke koje čine zamene karata i refundacije dosta lakšim.

Poboljšava dodatne usluge

Putovanja su profitabilnija kada imate dodatne usluge. Travelport Smartpoint pomaže da pojednostavi veliki broj kompanijskih proizvoda kako bi agentima omogućio da ih uporede i razumeju, a da glavni fokus ne bude samo cena proizvoda. Omogućava da više zaradite, a da vaš klijent uvek bude zadovoljan.

Radi na vaš način

Agenti mogu da izaberu različita podešavanja koja čine platformu lakšu za korišćenje. Travelport Smartpoint podržava i kriptičke i grafičke mogućnosti i dozvoljava da ih kombinujete u toku vašeg rada.

Travelport Smartpoint
karakteristike

Putnici odlaze kod turističkog agenata za savete oko putovanja i za pomoć oko stvari za koje se ne mogu snaći sami. Travelport Smartpoint omogućava da date očekivane odgovore Vašim putnicima i prodate putovanja uz:

Pristup svetskim avio-kompanijama, hotelima i kompanijama za najam vozila

Interfejs s podrškom za kriptički i grafički prikaz

Personalizovane radne površine i dodatke

Jednostavnije i brže zamene i refundacije

Unapređene alatke za prodaju hotela, uključujući i slike smeštaja, mape sa uputstvima za vožnju itd.

Redovna ažuriranja o lokalnim restrikcijama vezanim za Covid-19

Pristup NDC sadržajima