mytravelport

Sve
pod kontrolom

MyTravelport je samouslužni portal koji agentima daje pristup alatima i novostima, a ujedno je i mesto za odgovore na pitanja vezana za funkcionalnost Travelport rezervacionog sistema.

Već imate nalog na MyTravelportu?

Zašto MyTravelport?

Alati i Novosti

MyTravelport je Vaš glavni izvor za obuku, podršku i novitete. Takođe pruža opciju za preuzimanje Travelportovih i relevantnih prozvoda eksternih dobavljača.

Više kontrole

MyTravelport Vas stavlja na centralno mesto, tako da radite pametnije, brže, mudrije, dobijate podršku i pojačavate Vaše poslovanje.

Jednostavna integracija

Integracija vašeg tima je jednostavna. Administratori mogu da upravljaju profilima i dozvolama i da imaju pristup virtuelnom učenju i tehničkoj podršci.

Jedinstven upis

Često zaboravljate svoju lozinku? MyTravelport vam omogućava pristup sa vašim postojećim Travelportovim ID-jem. Zaista, ne može biti jednostavnije.

My Travelport karakteristike

MyTravelport vam omogućava da pristupate onome što vam je potrebno, pomažući vam u donošenju odluka i poboljšanju poslovnih rezultata.

Jedinstveni upis za sve Travelportove web-aplikacije

Samouslužna integracija i administriranje svih korisničkih naloga, dozvole profila i podešavanja u vezi sa vašom agencijom

Pristup podacima o učinku, računima i plaćanjima

Pristup Travelportovoj bazi informacija i obuka

Pregled novina i događaja

Otvaranje korisničkih zahteva