Objavljeno: 26.09.2023.

Zdravo,

Današnji poslovni putnici žele da razumeju detalje svojih putovanja, uključujući i ekološki uticaj. Žele da ove opcije budu lako razumljive, stoga je od suštinskog značaja da turističke agencije za upravljanje putovanjima (TMC) mogu da podele ove informacije s njima.

Dobra vest? Procene emisija ugljenika tokom leta putem Travalyst-a sada su dostupne na Travelport+ platformi, što znači da imate uvid u širok spektar opcija za izbor. Travalyst, neprofitna organizacija čiji smo članovi, pruža ocene procene emisija ugljenika koje su jednostavne za razumevanje i pristup.


Na našoj platformi, postoji korisna informacija u obliku interaktivnog teksta koja objašnjava oznake „više“, „tipično“ ili „manje“, na osnovu procene srednjih emisija za traženi put. Ove ocene se lako mogu pregledati i uporediti između različitih avio kompanija u trenutku prodaje, jer se cena, trajanje i procenjene emisije ugljenika automatski izračunavaju.


U opciji MATRIX, možete uporediti procenjene emisije ugljenika za izabrane letove među različitim prevoznicima.


Takođe smo kreirali stranicu sa objašnjenjima za vas, koju možete lako pronaći i posetiti direktno iz platforme.

Ocena emisija ugljenika nije jedina stvar koja pomaže turističkim agencijama za upravljanje putovanjima da pruže savremeno iskustvo u prodaji putovanja, koje očekuju klijenti. Takođe, NDC je obuhvaćen, omogućavajući agentima da se usredsrede na stvaranje najboljih mogućih putovanja. To je zaista moderno.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.