Objavljeno: 08.08.2023.

 

Želite iznenađujuću istinu o NDC-u? Za agencije, to je samo još jedan izvor sadržaja. Iako je NDC već neko vreme prisutan, mnoge kompanije još uvek nisu sigurne o čemu se tačno radi i šta im to donosi. Tu smo da malo razjasnimo situaciju.

NDC donosi niz pogodnosti za agencije, uključujući pristup najkonkurentnijim ponudama u svetu putovanja, veću personalizaciju i unapređenu prodaju. Međutim, da biste iskoristili ove prednosti, potrebna vam je odgovarajuća tehnologija koja će ovaj sadržaj pripremiti za prodaju. U Travelportu, radimo na razvoju NDC-a specifično za vas – prave prodavce u svetu putovanja.

Verujemo da NDC (kao i svi drugi izvori sadržaja) treba da bude brz i jednostavan za pretragu, upoređivanje i kupovinu. Zato konstantno unapređujemo našu Travelport+ platformu, kako bismo omogućili jednostavnu prodaju sadržaja sa različitih izvora, bez obzira da li koristite Smartpoint Cloud, Desktop ili API. Takođe, konstantno dodajemo nove avio-kompanije, uskoro će biti dostupni British Airways, Emirates i United Airlines.

 

Upravo smo lansirali posebnu novu stranicu gde su sve informacije o NDC-u na jednom mestu, od obaranja uobičajenih mitova o NDC-u do najnovijih vesti i informacija o proizvodima.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.