Objavljeno: 17.10.2023.

Zdravo,

Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o važnoj novosti. Od septembra 2023. godine, imate mogućnost da prodajete sve sadržaje Ryanair-a putem Smartpointa! Da, rezervacija letova na Ryanair-u sada je još lakša i udobnija.

To vam donosi nekoliko prednosti:

Svi Ryanair brendovi: Bez obzira na to koje opcije vaši klijenti preferiraju: Basic, Regular Fare, Plus ili Flexi Plus, od sada možete sve ove brendove prodavati direktno putem Smartpointa.

Jednostavan postupak: Prodaja karata za Ryanair sada zahteva samo tri klika. Nakon što unesete podatke o letu u Smartpointu, ne morate više brinuti o neprijatnim verifikacionim mejlovima, Smartpoint će se pobrinuti za sve.

Sve na jednom mestu: Više nećete morati da tražite rezervacije u različitim sistemima i mejlovima. Sve rezervacije iz GDS-a, rezervacije nisko budžetnih avio kompanija, uključujući Ryanair i NDC rezervacije sada možete pronaći zajedno u Smartpointu.

Zahvaljujući Smartpointu, Ryanair je sada lako dostupan. Poboljšajte zadovoljstvo svojih klijenata, štedite vreme i unapredite kvalitet svojih usluga.

Dodatne informacije možete pronaći i na Travelport Support stranici.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.