Objavljeno: 21.05.2021.

Prošli smo kroz veliku promenu u turbulentnoj godini za turističku industriju. Kako smo mi u Travelportu pre svega jedna optimistična ekipa, iskoristili smo vreme za kreiranje prilika uprkos nedaćama. Što se tiče NDC-a, budite sigurni da su nam oči uperene u glavnu nagradu. A kad smo kod nagrada, hteli bismo s Vama da podelimo skorašnje velike NDC uspehe.

Travelport+ je stigao

Lansirali smo platformu naredne generacije Travelport+, koja predstavlja jezgro naše buduće NDC strategije. Ovo će biti velika promena u načinu prodaje karata, velika promena u odnosu na dosadašnji način rada, kao i velika najava ubrzanja u distribuciji multi-source sadržaja. Travelport+ će olakšati pristup NDC sadržaju, uz mogućnost dodatne prodaje, personalizacije i upravljanja rezervacijama.

NDC putnici – spremni za poletanje

Singapore Airlines je u novembru pozdravio prve putnike čije su NDC karte bukirane kroz Smartpoint. Pozdrav za Star Cruise Travel Services ! Hvala na prvoj NDC rezervaciji! Takođe, ATPI i Maxim’s Travel su kroz Travelport+ izdali prve Qantas NDC karte, prve od svih GDS. Prvi putnik sa NDC rezervacijom kod Qantasa leteo je iz Sidneja u Melburn 18. marta 2021.

Full house: American Airlines

American Airlines je produžio višegodišnji „full content“ ugovor — uključujući NDC sadržaj. Ugovor takođe podrazumeva i American Airlines novi „codeshare“ i „extended services“ odnos za domaća putovanja s Alaska Airlines i JetBlue Airways. Travelport će lansirati nekoliko novih mogućnosti koje će olakšati kupovinu i uređivanje rezervacija uključujući i novi American Airlines Main Plus bundles*.

Travelport NDC savet rukovodilaca

I konačno, objavili smo nalaze istraživanja sa poslednjeg Q1 2021 NDC sastanka saveta rukovodilaca. Istraživanje doprinosi boljoj navigaciji na daljem NDC putu. Saznajte kako Travelport oblikuje budućnost NDC-a ovde.

* American Airlines Main Plus provides either a main cabin extra seat or preferred seat along with an additional free checked bag and boarding privileges.

Vaš Travelport

 

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.