Početna » Novosti » Pozvani ste na: ‘The Future of Travel Retail’ vebinar
Objavljeno: 15.04.2022.

Zdravo,

Vremena se radikalno menjaju. Dok druge grane pomeraju granice inovacija procesa prodaje – turizam ostaje isti. Međutim, tamo gde drugi vide nesigurnost, mi u Travelportu vidimo svet mogućnosti. Uz Travelport+ do njega lako stižemo svi.

KADA:

Sreda, 27. april

  • EMEA/AMERICAS: 10am EDT | 3pm BST | 16h BEG/ZAG
  • APAC/EMEA: 2pm CST | 4pm AEST | 7am BST | 8h BEG/ZAG

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI:

  • Otkrijte zašto je proces prodaje slomljen – i kako se može popraviti – kroz prezentaciju rezultata našeg istraživanja.
  • Otkrijte kako ponovo osmišljavamo budućnost prodaje za putovanja i šta radimo u Travelportu da bismo ostvarili našu viziju.
  • Poslušajte kako se snalaze agencije u složenom svetu prodaje turističkih usluga i kako im Travelport pomaže na njihovom putu.

REGISTRUJTE SE SADA

 

Ukoliko želite da prisustvujete vebinaru, ali niste u mogućnosti da dođete, svejedno se registrujte i poslaćemo vam snimak nakon događaja.

Vaš Travelport

Saznajte više o MyTravelport-u.

Poseti portal