Objavljeno: 31.05.2021.

PEKING, 27. maja 2021: Vodeća kineska onlajn turistička agencija (OTA) Tongcheng-Elong i svetski lider u prodaji putovanja Travelport, danas su najavili potpisivanje sporazuma u cilju testiranja Travelportove nove, moderne, lagane i izuzetno funkcionalne API usluge, koja je deo nedavno pokrenute Travelport + platforme buduće generacije.

Ova inicijativa bi Tongcheng-Elongu omogućila pristup funkcionalnosti IATA projekta novih distribucionih mogućnosti (NDC), kao i NDC sadržaju nekoliko avio-kompanija sa kojima je Travelport uspostavio ugovore. U kombinaciji sa prednostima platforme kompanije Tongcheng-Elong, ova saradnja će omogućiti dodatno personalizovano iskustvo za putnike kroz sve prodajne kanale agencije.

Ova opcija će se nadovezati na postojeću integraciju tehnologije Travelporta, koja pokreće kreiranje putovanja po meri putnika. Dodavanjem NDC-a postojećem sadržaju koji Travelport već́ pruža, u kombinaciji sa bogatstvom velikih podataka na svojoj platformi, Tongcheng-Elong će dodatno poboljšati svoje mogućnosti pružajući putnicima personalizovane i dinamične ponude dizajnirane da poboljšaju putničko iskustvo, istovremeno povećavajući lojalnost kupaca i prodaju dodatnih usluga. Sve se ovo lako integriše u različite kanale i uređaje koje klijenti kompanije Tongcheng-Elong koriste, uključujući svog mobilnog klijenta i „Wechat“ mini-programa.

„NDC ima ogroman inovativni potencijal, što će biti ključno za nas da ispunimo očekivanja potrošača u današnje doba moderne digitalne prodaje “, rekao je James Ksu, Viši potpredsednik kompanije Tongcheng-Elong i Izvršni direktor poslovne grupe za avio-karte. „Uvereni smo da će nam bogatstvo podataka na Tongcheng-Elong platformi, u kombinaciji sa opcijama Travelport-ovog NDC sadržaja i novom, modernom Travelport + tehnologijom, omogućiti da iskoristimo NDC u punom potencijalu.“

„Sposobnost personalizacije putničkog iskustva je presudna za svakog modernog dobavljača digitalnih putovanja, a najsavremenija NDC tehnologija u Travelport + je dizajnirana da učini upravo to “, rekao je Rob Braun, Generalni direktor za onlajn turističke agencije pri Travelportu. „Sigurni smo da će se ukazano poverenje Tongcheng-Elonga odabirom Travelporta kao njihovog GDS partnera za razvoj NDC-a višestruko isplatiti.“

O Tongcheng-Elongu

Sa više od 200 miliona aktivnih korisnika mesečno (od septembra 2020.), Tongcheng-Elong je prepoznat kao veliki inovator i tržišni lider u kineskoj industriji onlajn putovanja. Tongcheng-Elong se zalaže za sveobuhvatnu onlajn platformu putovanja koja pruža usluge rezervacija avio-karata, karata za drumski i pomorski saobraćaj, hotelskog smeštaja i dodatnih sadržaja u sklopu putovanja klijenata.

Vaš Travelport

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.