Objavljeno: 02.12.2021.

Lengli, Velika Britanija, 1. decembar 2021: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine avio-kompanija i hiljade hotela širom sveta, danas je objavila da je postigla komercijalni sporazum sa Air France-KLM o distribuciji NDC sadržaja avio-grupe preko Travelport+ platforme za distribuciju sadržaja i putovanja naredne generacije. Agenti koji potpišu ugovor o pristupu sa Air France-KLM-om moći će da pristupe njegovom NDC sadržaju i uslugama preko Travelport+ u okviru Smartpoint-a na tradicionalan način ili preko modernih i laganih API veza.

Pieter Bootsma, Chief Revenue Officer u Air France-KLM-u, izjavio je: „Zadovoljstvo nam je što smo proširili našu saradnju sa Travelportom kako bismo naš NDC sadržaj i usluge učinili dostupnim preko Travelport+. Ovo je važan korak u našoj strategiji distribucije, koji dopunjuje našu postojeću NDC distributivnu mrežu. NDC je ključna inovacija za Air France-KLM jer omogućava našim klijentima da imaju koristi od atraktivnijih i prilagođenih ponuda, kao što su kontinuirani prajsing i prilagođeni paketi. To je izvanredan tehnološki korak koji otvara potpuno novu perspektivu prodaje u budućnosti.”

Džejson Klark, Chief Commercial Officer, Travel Partners u Travelportu, rekao je: „Ovo je inovativan posao koji zaista maksimizira vrednost i za Air France-KLM i za Travelportovu globalnu zajednicu turističkih agencija, posebno za one sa višim nivoom potreba za servisiranje klijenata. Poboljšavamo naše dugogodišnje partnerstvo sa Air France-KLM i drago nam je što smo u mogućnosti da našim klijentima ponudimo diferencirani NDC sadržaj avio-grupe, pored tradicionalnog sadržaja. Travelport+ je namenski izgrađen kao moderna platforma za prodaju putovanja naredne generacije, tako da smo oduševljeni što je Air France-KLM prepoznao vrednost koju njihovo partnerstvo sa Travelportom može i dalje da donosi.”

Svakako sjajna vest za korisnike Travelport platforme koja se odlično nadovezuje na potpisan sporazum o distribuciji NDC sadržaja Lufthansa Grupe iz septembra 21.

Vaš Travelport

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.