Objavljeno: 07.11.2023.

Lengli, Velika Britanija, 30. oktobar 2023: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta i EVA Air, nagrađivana avio kompanija sa sedištem na Tajvanu, danas su objavili da su obnovili i proširili svoj višegodišnji sporazum o distribuciji kako bi uključili budući sadržaj i usluge putem NDC-a.

U okviru nove saradnje, korisnici Travelporta će i dalje imati pristup obimnom globalnom sadržaju putovanja kompanije EVA Air putem Travelport+ platforme. Ovaj sporazum produbljuje partnerstvo između Travelporta i EVA Air-a, pružajući sveobuhvatno rešenje za NDC sadržaj, koje omogućava globalnoj mreži putničkih agencija Travelport-a da jednostavno upoređuju, rezervišu i pružaju usluge za sve ponude EVA Air-a.

Eric Chiu, potpredsednik za digitalno planiranje i informacije u kompaniji EVA Air, izjavio je:“ Kroz nastavak naše uspešne saradnje sa Travelportom, možemo proširiti naš globalni uticaj i ponuditi našim klijentima praktična i personalizovana putovanja. Travelport-ova napredna tehnologija igra ključnu ulogu u pomaganju da naš širok spektar proizvoda i relevantne ponude budu dostupni tržištu, zahvaljujući našim investicijama u NDC mogućnosti. Ovo će na kraju omogućiti putničkim agentima da pruže moderno prodajno iskustvo svojim klijentima.“

Ovo strateško partnerstvo potvrđuje predanost kompanija Travelport i EVA Air, kako bi putnicima širom sveta mogli da pruže više opcija i brz i jednostavan način za pronalaženje personalizovanih ponuda koje odgovaraju njihovim potrebama. Saradnja između Travelporta i EVA Air-a imala je ključnu ulogu u povezivanju putnika sa obimnom mrežom destinacija kompanije EVA Air, koja će i dalje rasti i razvijati se.

Ailsa Brown, glavna direktorka za azijsko-pacifički region u Travelport-u, izjavila je:“ Proširenje naše saradnje sa EVA Air-om u okviru NDC-a predstavlja značajan korak u našem dugogodišnjem partnerstvu. Ovaj novi sporazum potvrđuje našu posvećenost pružanju kompaniji EVA Air najbolja tehnološka rešenja za unapređenje prodaje, pristup širem krugu kupaca i osigurava da agenti mogu pružiti putnicima izvanrednu uslugu.“

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.