Objavljeno: 14.05.2024.

Lengli, Velika Britanija, 01. maj 2024: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta, obnovila je ugovor o sadržaju niskobudžetnih avio-kompanija sa Flynasom, vodećom niskobudžetnom avio-kompanijom na Bliskom Istoku.

Ovaj dugoročni dogovor potvrđuje da će agencije koje koriste Travelport imati kontinuiran pristup širokom spektru proizvoda i dodatnih usluga Flynasa putem Travelport+ platforme. Flynas kao vodeća niskobudžetna avio-kompanija na Bliskom Istoku nastavlja s brzim rastom u regionu, agenti koji koriste Travelport+ moći će jednostavno da pretražuju, kupuju i upoređuju najnovije ponude Flynasa.

Chris Ramm, Air Partners – EMEA u Travelportu, izjavio je: “Naša Travelport+ platforma podržava razvoj i širenje niskobudžetnih avio-kompanija poput Flynasa, omogućavajući agentima jednostavnu prodaju i pružanje usluga putnicima prilikom rezervacije letova s Flynasom. Travelport+ platforma je jedina platforma koja pruža moderne mogućnosti u prodaji putovanja koje su agentima potrebne, zajedno sa jednostavnim pristupom vodećem sadržaju niskobudžetnih avio-kompanija od partnera poput Flynasa, kako bi putnicima pružili najbolje opcije i iskustvo.“

Flynas leti za različite destinacije u regionu, uključujući Podgoricu, Sarajevo i Tiranu, kao i druge gradove širom Evrope.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.