Objavljeno: 15.03.2023.

Travelport preuzima Deem i nastavlja ulaganja u modernu prodaju korporativnih putovanja

Lengli, Velika Britanija, 10. mart 2023: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta, danas je objavio da preuzima Deem, vodeću platformu za upravljanje korporativnim putovanjima. Otkako je lansirao platformu naredne generacije Travelport+, Travelport je nastavio sa ulaganjem u inovacije, a najnoviji primer je preuzimanje Deem-a.

Greg Webb, CEO u Travelport-u, izjavio je: „Kupovinom Deem-a od strane Travelporta, menja se igra koja će ispuniti rastuću potrebu nakon pandemije sa čvrstim, potpuno integrisanim korporativnim alatom obezbeđujući pristup svim sadržajima iz više izvora, uključujući i NDC. Bili smo fokusirani na ulaganje u tehnološke inovacije, Travelport + je pojednostavio radno okruženje, unapredio sadržaj i omogućio modernu prodaju putovanja. Sada uz Deem, Travelport će obezbediti korporativna putovanja revolucionarnim alatima, modernim i prevashodno lakim za korišćenje, kao što je i sam Travelport+.“

Ranije u vlasništvu „Enterprise Holdings“, vodećeg dobavljača mobilnih rešenja, Deem je dugo bio poznat kao najsavremenija tehnologija za korporativna putovanja. Proglašen je za jednu od najinovativnijih kompanija u kategoriji „Fast Company“ u 2022. godini. Deem je pionir proizvoda za onlajn rezervacije i tehnologije za poslovne putnike, menadžere putovanja, kompanije za upravljanje putovanjima i dobavljače, čineći iskustvo korporativnog putovanja efikasnijim za sve. Deem je nastavio da raste, a investicija Travelporta namerava da dodatno ubrza taj rast na globalnom nivou.

„Deem je zadovoljan što se pridružio Travelport familiji“, izjavio je David Grace iz Deem-a. “Ponosni smo na rast i uspeh koji je Deem postigao poslednjih godina. Kupovina od strane Travelport-a će omogućiti snažniju budućnost globalnog rasta za Deem i ubrzati isporuku rešenja za upravljanje putovanjima u industriji koja se brzo razvija. Želimo da izrazimo našu iskrenu zahvalnost našim klijentima, kao i da prepoznamo naporan rad i posvećenost članova našeg Deem tima.”

Travelport je učvrstio poziciju lidera NDC sadržaja i kompletnog rešenja za NDC sadržaj kompanije American Airlines. Travelport planira da svoju lidersku poziciju zadrži implementacijom brze tehničke integracije i da Deem-u omogući pristup NDC ponudama, proizvodima i uslugama. Pristup ovom sadržaju je od velike vrednosti za turističke agencije, korporacije i putnike, posebno one u Severnoj Americi gde avio kompanije počinju s premeštanjem sadržaja isključivo na NDC.

Greg Webb je dodao: „Posvećeni smo omogućavanju jednostavne tranzicije za zaposlene, partnere i kupce Deem-a i radujemo se što će postati deo Travelporta. Imati izvor za celokupan sadržaj u okviru jednog alata je već́ dugo glavni cilj naših klijenata. Zajedno uz Deem tim, Travelport će to i isporučiti.“

Vaš Travelport Adriatic Tim

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.