Objavljeno: 03.08.2023.

United Airlines obnavlja višegodišnji sporazum s Travelportom kako bi NDC sadržaj postao dostupan Travelportovim klijentima

Lengli, Velika Britanija, 02. avgust 2023: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta i United Airlines, objavili su danas da su obnovili višegodišnji sporazum. Kao deo sporazuma, Travelport će i dalje omogućavati putničkim agencijama širom sveta pristup bogatom izboru putničkog sadržaja, proizvoda i usluga koje nudi United Airlines.

Travelport će blisko sarađivati sa prevoznikom kako bi podržao United-ove NDC inicijative i obezbedio vrhunsko, moderno iskustvo u prodaji putovanja. Nedavno je lansiran program uspešnog ranog usvajanja, što je omogućilo jednostavan pristup United-ovom NDC sadržaju i servisnim mogućnostima. Očekuje se da će ovaj pristup biti dostupan svim Travelport-ovim agencijama u avgustu. Sa ovim proširenim uvođenjem, agencije će imati mogućnost lakog pretraživanja, upoređivanja i rezervisanja NDC sadržaja, uključujući izmene i otkazivanja.

Svi korisnici Travelport-a će imati pristup United Airlines NDC sadržaju. Agenti koji koriste Travelport+ će na jednom mestu pronaći širok spektar bogatog sadržaja, tarifa i jedinstvenih ponuda, uz dodatno poboljšanje zahvaljujući Content Curation Layer (CCL). Travelport+ koristi napredne metode veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja (ML), kako bi agentima i putnicima pružio moderno iskustvo u prodaji sa bržim pretragama, relevantnijim rezultatima i većom tačnošću.

Jason Clarke, Chief Commercial Officer, Travel Partners u Travelportu, istakao je: „Naš fokus je usmeren na modernu prodaju i olakšavanje pristupa novim izvorima sadržaja, kao što je NDC. Kroz partnerstvo sa United Airlines-om, cilj nam je pružiti besprekorno iskustvo rezervacije, omogućavajući agencijskoj mreži da lako pristupa dinamičnim ponudama i dodatnim uslugama bilo kad i bilo gde. Takođe, Travelport-ova NDC rešenja su osmišljena da podrže agente prodaje sa sveobuhvatnim uslugama koje prevazilaze samo rezervaciju. To znači da mogu efikasno upravljati promenama putovanja u pokretu, pružajući vrhunski nivo usluge svojim putnicima tokom celog njihovog putovanja.“

Predviđeno je da će Travelport-ovo NDC rešenje za United Airlines prvo postati dostupno svim agencijama smeštenim u SAD-u i EMEA regionu u avgustu, a zatim će pristup biti proširen na klijente u zemljama Latinske Amerike i ostatku sveta u narednim nedeljama.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.