Objavljeno: 31.10.2023.

Lengli, Velika Britanija, 27. oktobar 2023: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta i Air India, vodeća svetska avio kompanija u Indiji, objavili su danas da su produžili i proširili svoj višegodišnji ugovor o distribuciji, kako bi uključili i NDC sadržaj.

Ova saradnja dodatno produbljuje partnerstvo između Travelporta i Air India, potvrđujući da će u budućnosti biti obezbeđeno potpuno NDC rešenje, koje će omogućiti globalnoj mreži putničkih agencija Travelporta jednostavno pretraživanje, biranje i pružanje usluga za proizvode koje nudi Air India.

Nipun Aggarwal, glavni komercijalni direktor u kompaniji Air India, izjavio je:“ Naše dragoceno partnerstvo s Travelportom predstavlja ključni deo naše strategije rasta i tehnološkog razvoja, jer se pripremamo da isporučimo sveobuhvatno rešenje koje će omogućiti agentima jednostavan pristup i pružanje usluga vezanih za sadržaj i ponude Air India-e. Travelport+ će unaprediti naše tehnološke investicije i lansirati NDC sadržaj, i tako ćemo zajedno agentima i putnicima obezbediti besprekorno i savremeno iskustvo u prodaji putovanja.“

Travelport i Air India ostaju posvećeni pružanju putničkim agencijama veći izbor, brz i jednostavan način za pretragu i rezervaciju najboljih opcija koje zadovoljavaju potrebe putnika. Ovaj obnovljeni sporazum između Travelporta i Air India obezbeđuje da korisnici Travelporta i dalje imaju pojednostavljen pristup obimnoj mreži destinacija kompanije Air India, koja će nastaviti da se širi i razvija.

Damian Hickey, Globalni direktor partnerskih odnosa s avio kompanijama u Travelportu, dodao je:“ Naše prošireno partnerstvo s Air India-om pozicionira Travelport i našeg operativnog partnera ITQ kao ključnog lidera u modernoj prodaji putovanja, kao i vodećeg tehnološkog partnera izbora za putničke agencije u Indiji. Kao deo buduće tehnološke strategije, naša saradnja u vezi sa NDC sadržajem biće dopunjena naprednim rešenjima za prodaju i promociju dostupnim u okviru Travelport+ platforme. To konačno olakšava rad agentima kao modernim prodavcima i omogućava pružanje izvanrednog iskustva putnicima koji lete s Air India-om.“

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.