Objavljeno: 23.04.2024.

Lengli, Velika Britanija, 11. april 2024: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta i Avianca, avio kompanija iz Latinske Amerike sa sedištem u Kolumbiji i članica Star Alliance, danas su najavile lansiranje NDC sadržaja na Travelport+ platformi. Agenti koji koriste Travelport+ moći će lako da pristupe kompletnom Avianca NDC rešenju putem Travelport API-ja, Smartpoint Cloud i Smartpoint desktop rešenja.

U okviru ove saradnje agenti će lako pretraživati, pregledati, porediti i rezervisati Avianca NDC sadržaj zajedno sa tarifama koje nisu NDC u jednom radnom okruženju. Travelport-ovo NDC rešenja za Aviancu pruža mogućnost agentima da bez problema istražuju, upoređuju i prilagođavaju opcije putovanja prema željama putnika.

Catalina Nannig, potpredsednica prodaje u Avianci, izjavila je: „Travelport nam je pomogao da postignemo značajan cilj u našoj distributivnoj strategiji i osigurao da naši agenti lako pristupaju NDC ponudama i pružaju najbolje opcije putnicima. Travelport+ omogućava da naš sadržaj bude spreman za prodaju putovanja, što smanjuje složenosti i omogućava brži, moderniji proces prodaje i usluga.“

Carlos Torres, direktor za Latinsku Ameriku u Travelportu, izjavio je:“ Naša saradnja sa partnerima poput Aviance usmerena je na to da iskustvo rezervacije i upravljanja putovanjima bude jednostavno. Sada kada naši korisnici mogu pristupiti Avianca NDC sadržaju putem Travelport+ platforme, imaće više mogućnosti za dodatnu prodaju i personalizaciju ponuda za putnike prema njihovim specifičnim preferencijama.“
NDC sadržaj i usluge Aviance sada je dostupan svim agencijama koji se nalaze u Kolumbiji, Velikoj Britaniji i zemljama širom Evrope. Pristup Avianca NDC rešenju u okviru Travelport+ platforme proširiće se na ostale korisnike u narednim nedeljama.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.