Objavljeno: 05.12.2023.

Lengli, Velika Britanija, 05. decembar 2023: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta, danas je najavila lansiranje NDC sadržaja i mogućnost servisiranja avio kompanija Lufthansa Grupe na Travelport+ platformi. Agenti koji koriste Travelport+ moći će lako da pretražuju i porede ponude putem NDC-a od avio kompanija Lufthansa Grupe, koje uključuju Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansu, SWISS i Air Dolomiti.

Travelportovo rešenje za NDC sadržaj i servisiranje avio kompanija Lufthansa Grupe prvo je postalo dostupno svim agencijama u Austriji, Irskoj, Holandiji i Ujedinjenom Kraljevstvu. Pristup će se proširiti na korisnike u dodatnim evropskim zemljama u narednim nedeljama, a nastaviće se implementacija za korisnike Travelport+ platforme u Americi, Bliskom Istoku, Africi i Aziji početkom 2024. godine.

Jason Clarke, glavni komercijalni direktor, Travel Partners u Travelportu, izjavio je:“ Posvećeni smo tome da NDC učinimo jednostavnim za agente prodaje, i zato smo se fokusirali na pružanje potpuno spremnog rešenja za prodaju NDC sadržaja avio kompanija Lufthansa Grupe. Naše NDC rešenje je dizajnirano da pojednostavi kompleksne prodajne procese, omogućujući agentima koji koriste Travelport+ lako pretraživanje i rezervaciju NDC ponuda od avio kompanija Lufthansa Grupe, pružajući putnicima besprekorno iskustvo.“

Travelport+ pruža agencijama pristup raznovrsnom sadržaju, tarifama i jedinstvenim ponudama avio kompanija Lufthansa Grupe na jednom mestu, uz podršku Content Curation Layer (CCL). Ova tehnološka podrška, integrisana u Travelport+, koristi moć veštačke inteligencije (AI) i mogućnosti mašinskog učenja (ML), kako bi agentima i putnicima omogućila modernije iskustvo u prodaji, pružajući tačne pretrage, relevantne rezultate i veću jasnoću i transparentnost.

Lufthansa Grupa se obavezala da agencijama omogući lako pretraživanje, upoređivanje i rezervaciju NDC ponuda svih avio kompanija iz njihove grupe putem Travelport+ platforme. Ovo osigurava da putnici imaju jednostavan pristup raznovrsnom izboru i optimalnim opcijama. Travelportova posvećenost pojednostavljivanju NDC sadržaja za agencije i fokus na pružanju efikasnih alata za rukovanje NDC rezervacijama, odgovara cilju Lufthansa Grupe kako bi pružila potpunu podršku putnicima.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.