Objavljeno: 25.06.2024.

Lengli, Velika Britanija, 25. jun 2024: Travelport, globalna tehnološka kompanija koja obezbeđuje rezervacije za stotine hiljada dobavljača putovanja širom sveta, i Emirates, jedna od najvećih međunarodnih avio-kompanija, danas su saopštili da je NDC sadržaj i unapređene NDC usluge kompanije Emirates sada dostupne na Travelport+ platformi.

Ovim lansiranjem, agenti koji koriste Travelport+ moći će jednostavno da pregledaju i uporede dinamične NDC ponude i dodatne usluge kompanije Emirates, omogućavajući putnicima jednostavnije i personalizovanije iskustvo. Sveobuhvatno NDC rešenje kompanije Travelport za Emirates, takođe omogućava agentima da upravljaju NDC rezervacijama, uključujući izmene i otkazivanja.

Adnan Kazim, glavni komercijalni direktor kompanije Emirates, izjavio je: „Agencije koje koriste Travelport+ sada će imati pristup kvalitetnijem i obogaćenom sadržaju koji je dostupan isključivo putem NDC kanala kompanije Emirates. Integracija naših sistema ojačaće našu prisutnost u globalnoj mreži prodaje putovanja i omogućiti agencijama da putnicima ponude širi izbor vrhunskih proizvoda i usluga.“

Jason Clarke, glavni komercijalni direktor Travel Partners u Travelportu, istakao je: „Mi smo predvodnici u dostavi Emirates NDC sadržaja putničkim agencijama, pružajući agentima mogućnost da na Travelport+ platformi pregledaju i rezervišu najbolje ponude i dodatne usluge koje Emirates nudi. Ovaj ključni korak u implementaciji Emirates NDC sadržaja potvrđuje našu poziciju lidera u modernoj eri putovanja. Fokus je na pružanju vrhunskog sadržaja i naprednih alata koji će omogućiti agentima da kreiraju izvanredne rezervacije i usluge za svoje klijente.“

Travelportovo NDC rešenje za Emirates, koje obuhvata sadržaj i servisiranje, sada je prvo dostupno svim agencijama u Australiji, Indoneziji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Velikoj Britaniji. U narednim nedeljama, pristup Emirates NDC sadržaju na Travelport+ platformi biće proširen i na agencije u dodatnim zemljama.

Vaš Travelport Adriatic Team

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.