Objavljeno: 21.10.2021.

Zdravo,

Travelport+ je stigao, a s njim i alati koji doprinose lakšem i bržem radu. Od specifičnih pretraga NDC sadržaja do samouslužnih zamena karata, Travelport+ je dizajniran da Vašu ponudu klijentu učini izuzetno primamljivom.

Neke od stvari koje možete uraditi s Travelport+.

PRIPREMITE SE

NDC je glavna priča u gradu, mi smo spremni za nju, a Vi?

NDC sadržaj obilovaće najboljim ponudama na tržištu. Uz pristup NDC sadržaju preko Travelporta bićete u mogućnosti da klijentima ponudite bolje i personalizovane ponude uz sigurnost da ste klijentima uslugu pružili po najpovoljnijim uslovima.

PRIVLAČNOST, UZBUDLJIVOST I INSPIRACIJA

Želimo da Vam pomognemo da povećate obim poslovanja i da postanete još jači igrač na tržištu, a naš Air Cache data, kojim upravlja robotika, napravljen je upravo za to. Uz Air Cache data toolkit, imali biste jasne smernice za „kuda“ i „kad“ leteti, kao i informacije o najzanimljivijim destinacijama za pretragu. Na taj način bili biste u mogućnosti da privučete i inspirišete klijente kreirajući neodoljive pakete i ponude. Postoji li bolji način da kreirate potražnju?

JSON: VAŠ STUB ZA BUDUĆNOST

Dodatno, želeli bismo da Vas usmerimo na mogućnost pravljenja jedinstvenih ponuda za klijente uz alat koji menja pravila igre. Stanite u red za uspeh uz naše JSON API mikroservise.

JSON API mikroservisi predstavljaju ključ budućih naprednih mogućnosti sistema kao što su brži i relevantniji rezultati pretrage ili samouslužne zamene karata. Dok naši trenutni API korisnici već imaju ove funkcionalnosti, JSON API omogućiće da napredne funkcionalnosti dovedemo i do desktop korisnika u najbližoj budućnosti.

Želeli biste da saznate više?

Više detalja možete pronaći ovde a mi Vam stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Vaš Travelport Tim

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.