Objavljeno: 21.04.2021.

Poštovani agenti,

Ova nedelja je istorijska za sve nas u Travelportu. Sa posebnim zadovoljstvom želimo da vam najavimo dolazak nove generacije platforme Travelport +.

1. Zašto Travelport +?

Potrebna nam je platforma buduće generacije kako bismo kontinuirano razvijali inovacije i pomogli da okupimo dobavljače i kupce putovanja. Stvorićemo tehnološku platformu za sve naše klijente koja će prevazići našu konkurenciju i postaviti nova merila u našoj industriji. Na taj način ćemo pružiti novitete za svaki deo putničke industrije, omogućiti našim agentima da budu bolji u svom poslu, pružiti putnicima najbolja rešenja i dodatne vrednosti. Travelport + će nam omogućiti da lako kombinujemo novi sadržaj (kao što je NDC) sa tradicionalnim sadržajem i koristimo „cloud based“ tehnologije kako bismo kupcima pružili bržu i efektivniju platformu za rezervacije i kupovinu putovanja. Ovo je strateška inicijativa da svim Travelport korisnicima omogućimo bolju jedinstvenu platformu.

2. Šta to znači za Galileo korisnike?

Travelport + se bazira na Galileo GDS-u, što znači da su svi korisnici Galilea spremni da dočekaju inovacije nove Travelport + platforme koje slede.

3. Koje su to novine koje će nam pomoći u boljem radu?

Nova platforma donosi nove mogućnosti za rad. Iako nova, Travelport + platforma neće ukidati kriptičke komande tradicionalnog GDS-a, ali će svakako dodatno razvijati grafičke mogućnosti prodaje. Novine koje će korisnici primetiti odnose se na novi i brži API, direktan pristup NDC sadržajima avio-kompanija, mogućnosti „cloud based“ Smartpointa, nove alatke za zamenu i refundaciju karata, potpuno nove i naprednije postojeće alatke (poput Fare Shop-a) i još mnogo drugih inovacija.

4. Kada počinje implementacija Travelport + i šta nam je potrebno?

Travelport + će biti baziran na poslednjoj verziji Smartpointa. Svi korisnici Smartpointa su spremni za postepena ažuriranja koja će se dešavati od sredine 2021. godine.

Vaša Travelport Adriatic kancelarija će vas redovno obaveštavati o svim novinama vezano za
Travelport +.

Vaš Travelport Adriatic Team

 

** Saznajte više **

Podeli vest

Saznajte više o MyTravelport-u.